GreenPods AMON

Koncentrált higiéniai 
tisztítószer kapszula

3150 Ft

Ingyenes szállítás 10 000 Forint felett

Leírás

A GreenPods AMON pH semleges, koncentrált higiéniai tisztítószer, egyadagos, vízben oldódó kapszulákban. Hatékony tisztítószer mosogatókhoz, járólapokhoz, különösképpen hatékony zsírtalanító szer konyhai padozatokhoz. Nem tartalmaz maró anyagokat, abrazív szúroló szemcséket, melyek megkarcolhatnák a kényes felületeket. Eltávolítja a kellemetlen szagokat is, kellemes fenyőillatot hagyva hátra. Mindenfajta padlóhoz (kő, terrazzo, kerámia, stb.). Semleges pH-jának köszönhetően nem károsítja a felületeket, fátyol hátra hagyása nélkül tisztít.

Használati utasítás

PERMETEZŐ FLAKONOS HASZNÁLAT

A kapszula felbontása nélkül tegyen 1 kapszulát egy 750 ml-es flakonba. Töltse fel a flakont vízzel és rázza össze. A párna anyaga is feloldódik majd a vízben, így nem képez hulladékot. Permetezze a tisztítandó felületre, majd 3-5 perc múlva törölje át enyhén nedves ruhával.

VÖDRÖS HASZNÁLAT

Intenzív tisztítás: Tegyen egy kapszulát a felmosó vödörbe, majd töltse fel azt 5 – 8 liter vízzel és várja meg, míg a kapszula feloldódik a vízben. Általános tisztításhoz a 750 ml-es palackban feloldott kapszulával elkészített oldatból öntsön 0,5 – 1 dl -t a vödörbe. Használjon felmosáshoz moppot.

Jellemzők

Szín: Színtelen pH: 6,5 – 7,5 (100%)
Sűrűség: 0,920 – 0,960 gr/cm3
Megjelenés: Folyadék karakteres illattal
Összetétel: anionos felületaktív anyagok < 5% – 15% parfüm

Figyelmeztetés

IPARI TERMÉK, PROFESSZIONÁLIS és HÁZTARTÁSI CÉLÚ FELHASZNÁLÁSRA!
Annak érdekében, hogy elkerüljük a felhasználót vagy a környezetet érő kockázatot, kérjük kövesse a használati utasítást!