GreenPods BAC

Fertőtlenítő hatású tisztítószer kapszula

7060 Ft

Ingyenes szállítás 10 000 Forint felett

Leírás

A GreenPods BAC modern, hosszú hatásidejű fertőtlenítőszert (quaterner ammónium) tartalmazó tisztítószer, vízben oldódó kapszulában. Egy időben tisztítja és fertőtleníti a kezelt felületet, kellemes, friss illatot hagyva hátra. Semleges pH-jának köszönhetően nem károsítja a kényesebb felületeket sem és kíméletes a felhasználó számára is.

Használati utasítás

PERMETEZŐ FLAKONOS HASZNÁLAT

A kapszula felbontása nélkül tegyen 1 kapszulát egy 750 ml-es flakonba. Töltse fel a flakont vízzel és rázza össze. A párna anyaga is feloldódik majd a vízben, így nem képez hulladékot. Permetezze a tisztítandó felületre, majd 3-5 perc múlva törölje át enyhén nedves ruhával.

VÖDRÖS HASZNÁLAT

Intenzív tisztítás: Tegyen egy kapszulát a felmosó vödörbe, majd töltse fel azt 5 – 8 liter vízzel és várja meg, míg a kapszula feloldódik a vízben. Általános tisztításhoz a 750 ml-es palackban feloldott kapszulával elkészített oldatból öntsön 0,5 – 1 dl -t a vödörbe. Használjon felmosáshoz moppot.

Jellemzők

Szín: Rózsaszín pH: 7 – 9 (100%)
Sűrűség: 0,920 – 0,960 gr/cm3
Megjelenés: Folyadék karakteres illattal
Összetétel: nemionos felületaktív anyagok > 30%
alifás alkoholok 15% – 30%
kationos felületaktív anyagok 5% – 15%
parfüm

Figyelmeztetés

IPARI TERMÉK, PROFESSZIONÁLIS és HÁZTARTÁSI CÉLÚ FELHASZNÁLÁSRA!
Annak érdekében, hogy elkerüljük a felhasználót vagy a környezetet érő kockázatot, kérjük kövesse a használati utasítást!