GreenPods LEMON

Padlótisztító kapszula

3150 Ft

Ingyenes szállítás 10 000 Forint felett

Leírás

A GreenPods LEMON koncentrált, citrom illatú padlótisztító szer, egyadagos, vízben oldódó kapszulákban. Használható mindenfajta burkolathoz, mint pl. kő, égetett agyag, kerámia, porcelán, terrazzo, stb. Semleges pH- jának köszönhetően kíméletesen tisztít és csíkmentesen szárad, szép fényes felületet és kellemes citrom illatot hagyva maga után.

Használati utasítás

PERMETEZŐ FLAKONOS HASZNÁLAT

A kapszula felbontása nélkül tegyen 1 kapszulát egy 750 ml-es flakonba. Töltse fel a flakont vízzel és rázza össze. A párna anyaga is feloldódik majd a vízben, így nem képez hulladékot. Permetezze a tisztítandó felületre, majd 3-5 perc múlva törölje át enyhén nedves ruhával.

VÖDRÖS HASZNÁLAT

Intenzív tisztítás: Tegyen egy kapszulát a felmosó vödörbe, majd töltse fel azt 5 – 8 liter vízzel és várja meg, míg a kapszula feloldódik a vízben. Általános tisztításhoz a 750 ml-es palackban feloldott kapszulával elkészített oldatból öntsön 0,5 – 1 dl -t a vödörbe. Használjon felmosáshoz moppot.

Jellemzők

Szín: Citromsárga pH: 7 – 8 (100%)
Sűrűség: 0,890 – 0,930 gr/cm3
Megjelenés: Áttetsző folyadék
Összetétel: alifás alkoholok 15% – 30%
nemionos felületaktív anyagok >30%
anionos felületaktív anyagok <5%
parfüm

Figyelmeztetés

IPARI TERMÉK, PROFESSZIONÁLIS és HÁZTARTÁSI CÉLÚ FELHASZNÁLÁSRA!
Annak érdekében, hogy elkerüljük a felhasználót vagy a környezetet érő kockázatot, kérjük kövesse a használati utasítást!